Η Marvel έχει ξεκινήσει την κυριαρχία της και σε τηλεοπτικό επίπεδο ωστόσο ακολουθεί έναν ιδιαίτερο τρόπο αφήγησης με τις περισσότερες σειρές της να μην λαμβάνουν (για την ώρα) μια δεύτερη σεζόν. Ενδεικτικά να τονίσουμε πως η μοναδική εξαίρεση είναι το Loki του Tom Hiddleston.

Τι συμβαίνει όμως με την περίπτωση του Moon Knight;

Η σειρά ολοκλήρωσε την 1η της σεζόν την προηγούμενη εβδομάδα δίνοντας ένα κλείσιμο στην ιστορία αφήνοντας βέβαια να εννοηθεί πως ο χαρακτήρας έχει πλούσιο μέλλον. Και ενώ οι Fans περιμένουν πώς και πώς μια 2η σεζόν φαίνεται πως οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται εξίσου στο σκοτάδι. Οι παραγωγοί της σειράς Mohamed Diab και Grant Curtis δήλωσαν πως το μέλλον της σειράς είναι για την ώρα στον αέρα. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει 2η σεζόν.

Η Marvel δεν ακολουθεί έναν μη-συμβατικό δρόμο, έτσι αν τους αρέσει ο χαρακτήρας και θέλουν να εξερευνήσουν περισσότερα πράγματα θα μπορούσε να είναι μια 2η σεζόν, ή μια ταινία ή απλά ο ήρωας θαα μπορούσε να ενταχθεί στην ιστορία κάποιου άλλου ήρωα. Είμαι στο σκοτάδι όπως και οι Fans. Δεν συζητήσαμε ποτέ για μια 2η σεζόν αλλά κάποια στιγμή θα υπάρξει συνέχεια, απλά δεν ξέρω σε ποια μορφή θα έρθει.

Που θα εμφανιστεί ο Moon Knight μετά από αυτό, πραγματικά δεν ξέρω και ως fan θέλω να μάθω γιατί ο Oscar Isaac δημιούργησε μια δεσμευτική και υπέροχη ερμηνεία που έκανε το κοινό να θέλει παραπάνω από την ιστορία του Steven-Marc.

Ο Oscar Isaac από την άλλη, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr δήλωσε πως θα ήθελε να επιστρέψει στον ρόλο καθώς πραγματικά διασκέδασε με όλη την εμπειρία ωστόσο τόνισε πως για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια για να συνεχίσουν καθώς προσέγγισαν την ιστορία ως έχει. Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια προώθησης του φινάλε της σεζόν ένα Trailer είχε κυκλοφορήσει παρουσιάζοντας το 6ο επεισόδιο ως series finale κάτι που γρήγορα άλλαξε στα επίσημα Social media της Marvel και Disney+ και συνέχισε ως season finale.

Ελπίζουμε η επιτυχία της σειράς να φέρει περισσότερες ιστορίες με τον Moon Knight.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο