Η Νίκι Μινάζ γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της κάνοντας… δώρο στους fans της και σε όσους την ακολουθούν στα social media. Ανάρτησε ένα σετ φωτογραφιών όπου εμφανίζεται ακριβώς όπως την ημέρα που γεννήθηκε. Η γνωστή ράπερ τα έβγαλε όλα σε τρεις πόζες που ανέβασαν τη θερμοκρασία στο διαδίκτυο και χρησιμοποίησε για λεζάντα την ατάκα «Say Happy Bithday to da bad guy» (σ.σ. Πείτε Χρόνια Πολλά στον κακό τύπο) – που αποτελεί αναφορά στην επιτυχία της «Chun-Li» από το 2018.

Σε δύο από τα τρία στιγμιότυπα, η Νίκι Μινάζ κρατάει μια τούρτα ενώ με τη στάση του σώματός της τονίζει τις καμπύλες της. Στην άλλη είναι εντελώς γυμνή αγκαλιά με έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο. Σε όλες, δε, φοράει τη ροζ περούκα – σήμα κατατεθέν της, που θυμίζει μοντέλο από τη «Χρυσή Εποχή» του Χόλιγουντ.

Ο χρόνος που πέρασε είχε σκαμπανεβάσματα για την καλλιτέχνιδα. Αφενός είχε πολλά πετυχημένα τραγούδια καθώς ξαναβρέθηκε με παλιούς συνεργάτες όπως ο Drake κι οLil’ Wayne, αλλά είχε και πολλά σκάνδαλα πέραν της μουσικής δραστηριότητάς της που προκάλεσαν αντιδράσεις – ιδίως η διάδοση θεωριών συνωμοσίας για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Στα 39 της, πάντως, μπήκε έτοιμη να κάνει και πάλι τους πάντες να μιλούν γι’ αυτήν.