Οι φανατικοί φίλοι του δράματος εποχής του Netflix δεν μπορούν να περιμένουν τη νέα σεζόν και δεν είναι μυστικό ότι μιλάμε για εκατομμύρια ανθρώπους.

Πότε περιμένουμε όμως τον δεύτερο κύκλο;

Bridgerton: Τι λέγεται για τον νέο κύκλο και το 2022

Το Bridgerton έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2020 και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία. Ο κόσμος αγάπησε τα πάντα, από την πλοκή και τις αποκαλυπτικές σκηνές μέχρι τους χαρακτήρες και τα κοστούμια.

Όσοι μάλιστα είχαν διαβάσει τη σειρά βιβλίων της Τζούλια Κουίν, εντυπωσιάστηκαν ακόμα περισσότερο με την τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων.

Σε τι στάδιο βρίσκεται όμως η παραγωγή του δευτέρου κύκλου του Bridgerton; Λίγους μήνες πριν, είχε ανακοινωθεί πως έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Το Deadline αποκάλυψε μετά ότι αρκετά μέλη του συνεργείου και του cast νοσούσαν από κορονοϊό και τα γυρίσματα σταμάτησαν.

Ο δημιουργός Κρις βαν Ντούσεν επιβεβαίωσε ωστόσο αργότερα στο Variety ότι τα γυρίσματα επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς τους.

Χωρίς επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα, το 2022 παραμένει το ασφαλέστερο στοίχημα για τα νέα επεισόδια του Bridgerton.

Οι φήμες ωστόσο δίνουν και παίρνουν, αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σοβαρό ή αξιόπιστο για να συζητηθεί…