Η επερχόμενη σειρά φαντασίας της Amazon, που θα μας μεταφέρει στον κόσμο του The Lord of The Rings, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την 1η σεζόν, η οποία θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022, οπότε πλέον οι πάντες στην παραγωγή ετοιμάζουν και τη συνέχεια της σειράς.

Η 2η σεζόν λοιπόν, όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr, θα “μετακομίσει” στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Νέα Ζηλανδία, όπου έγιναν τα γυρίσματα της 1ης σεζόν.

Η post production φάση της 1ης σεζόν θα συνεχιστεί βέβαια στη Νέα Ζηλανδία έως τον Ιούνιο του 2022 ενώ η πρωταρχική φάση της παραγωγής της 2ης σεζόν θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που οτιδήποτε έχει να κάνει με Lord of the Rings, τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό, δεν θα γυριστεί στη Νέα Ζηλανδία.

Την είδηση δεν υποδέχτηκε με καλό μάτι ο Elijah Wood, που υποδύθηκε τον Frodo στην τριλογία του Lord of the Rings και στο πρώτο Hobbit, καθώς σχολίασε στο Twitter τη σχετική είδηση με ένα emoji που δείχνει πως διαφωνεί:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.