Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Tim Burton θα σκηνοθετήσει μια spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς και έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται και τα πρώτα ονόματα.

Πρόκειται για ένα Netflix Οriginal που θα περιστρέφεται γύρω από τη Wednesday Addams, την κόρη της τουλάχιστον ιδιαίτερης οικογένειας.

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια…

Wednesday: Ποιος θα παίζει στη σειρά του Tim Burton για το Netflix

Η ιστορική Oικογένεια Άνταμς έχει γνωρίσει πολλές εκδοχές και προϊόντα από το 1938 και τώρα είναι η σειρά του Tim Burton να τη μεταφέρει στη μικρή οθόνη.

Τον Μάιο του 2021 ανακοινώθηκε ότι θα είναι η Jenna Ortega αυτή που θα πρωταγωνιστεί στη σειρά, ενσαρκώνοντας τη Wednesday Addams.

Την οικογένεια Άνταμς αποτελούν παραδοσιακά οι Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley, Uncle Fester, Grandmama και Lurch και ξέρουμε πια πως στη σειρά του Tim Burton θα εμφανιστούν σίγουρα οι Gomez και Morticia Addams.

Τον πατριάρχη της οικογένειας θα παίξει ο Luis Guzman. Το Variety μας λέει ότι ο ρόλος της Morticia θα πάει στην Catherine Zeta-Jones.

Το Netflix μας έδωσε και την επίσημη σύνοψη της σειράς: «Η σειρά είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ Άνταμς στην Ακαδημία Νέβερμορ».

«Η Γουένσντεϊ προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Νέβερμορ», καταλήγει το κανάλι.

Το Wednesday δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας…