Είναι μια λατρεμένη σειρά κινουμένων σχεδίων από αυτές που τόσο αγαπά το Netflix αλλά και το παγκόσμιο κοινό.

Το F is For Family όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα εξίσου γνωστά «αδερφάκια» του, animated σειρές για ενήλικες δηλαδή, όπως το Big Mouth και BoJack Horseman, αλλά ξεχωρίζει κιόλας για το βιτριολικό του χιούμορ.

Το F is For Family μπήκε στη ζωή μας το 2015 και οι τέσσερις πρώτες σεζόν είναι διαθέσιμες στο Netflix. Τι ξέρουμε όμως για τον πέμπτο κύκλο;

F is For Family: Ό,τι ξέρουμε για την 5η σεζόν της εθιστικής σειράς κινουμένων σχεδίων

Αν πρέπει να το πούμε, η σειρά παρακολουθεί την οικογένεια Μέρφι στη δεκαετία του 1970, μια ακραία δυσλειτουργική ιρλανδο-αμερικανική οικογένεια που σκορπά γέλιο και κλάμα ταυτόχρονα.

«Παρακολουθήστε τη ζωή της οικογένειας Μέρφι τη δεκαετία του ’70, όταν τα παιδιά τριγυρνούσαν δεξιά και αριστερά, η μπύρα έρεε άφθονη και το τηλεκοντρόλ ανήκε στον άνδρα», μας λέει χαρακτηριστικά το Netflix, μην αφήνοντας και πολλά στη φαντασία.

Η σειρά συνεχίζει να έχει απίθανο σκορ στο Rotten Tomatoes και έχει προταθεί μάλιστα και για δύο Emmy.

Σήμερα είναι διαθέσιμα και τα 36 επεισόδια των 4 κύκλων, τα οποία κλειδώνουν στα 25-29 λεπτά προβολής. Το F is For Family δεν θα μπορούσε να μην ανανεωθεί, κάτι που συνέβη τον Οκτώβριο του 2020.

Το IMDb μας λέει πως ο νέος κύκλος θα αποτελείται από 8 επεισόδια και μπήκε σε στάδιο προπαραγωγής κατά τα τέλη του 2020.

Πλέον είμαστε σε στάδιο παραγωγής, όπως βλέπουμε από τις εικόνες που δημοσιεύονται συχνά πυκνά στα κοινωνικά μέσα.

Για την ώρα, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της πέμπτης σεζόν. Σύμφωνα πάντως με την αποκάλυψη του What’s on Netflix, που επικαλείται podcast του Μπιλ Μπερ, ο νέος κύκλος προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2021 ή τις αρχές του 2022.