Σε λίγες ημέρες ανοίγει τις πύλες της η πρώτη μεγάλη πίστη στη χώρα που θα λειτουργήσει μόνο για εμβολιασμένους. Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, «γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν παίζω με την δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου το Ποσειδώνιο να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για διασκέδαση χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο οι μάσκες πέφτουν».

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση, τα κλειστά κέντρα διασκέδασης τα οποία θα αποφασίσουν να λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους θα πρέπει να έχουν πληρότητα 60% ενώ για μεικτούς χώρους η πληρότητα θα είναι 25% λόγω και της κινητικότητας που υπάρχει στα συγκεκριμένα μαγαζιά, καθώς εκτός από καθήμενους υπάρχουν και όρθιοι πελάτες.

Posted by Panos Kiamos OfficialPage on Wednesday, June 30, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.