Δύο έμπειροι και απολαυστικοί, ως προς τις εμφανίσεις τους, τραγουδιστές, θα τραγουδήσουν μπροστά στο φανατικό κοινό τους, από ένα νέο χώρο στην καρδιά της Αθήνας.

Από τα τέλη Οκτωβρίου, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης πρόκειται να βάλουν «γκολ» στη νυχτερινή διασκέδαση, από το Central Live, το οποίο βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, ακριβώς στον ίδιο χώρο, όπου στεγάζεται το Club 22.

Τσαλίκης και Καλίδης έχουν δώσει εξετάσεις στο ελληνικό τραγούδι και έχουν περάσει με άριστα. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται για πρώτη φορά στην πίστα του Central Live και υπόσχονται να σας ανταμείψουν με τον καλύτερο τρόπο και να σας οδηγήσουν στα κρυφά μονοπάτια της απόλυτης διασκέδασης. Ο νεαρός επιχειρηματίας Χάρης Πολίτης έκλεισε συνεργασία με ένα μουσικό σχήμα, το οποίο θα κάνει το μαγαζί του να ξεκινήσει με το δεξί και να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο χώρο της νύχτας. Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης θα είναι υπεύθυνοι για το μοναδικό θέμα που θα δούμε ολόκληρο τον χειμώνα 2014-2015, αρχής γενομένης από τις 24/10. Η εκκίνησή τους αναμένεται αν είναι δυνατή, ώστε να πάρουν διαφορά στον χειμερινό μαραθώνιο που έρχεται.

Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης καθώς και για τιμές-τηλέφωνα κράτησης, επισκεφθείτε την σελίδα Central Live Τσαλίκης Καλίδης.

Να θυμίσουμε, ότι το νυχτερινό κέντρο, όπου θα εμφανιστούν οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές ήταν για χρόνια ανενεργό. Εκεί, βρίσκονταν στο παρελθόν το γνωστό ελληνάδικο του μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού Derti, το οποίο τώρα έχει μετακομίσει στην παραλιακή και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα.

Τσαλίκης και Καλίδης, λοιπόν, ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό «παρών» στο πλήρως ανασχεδιασμένο και διαμορφωμένο κατάλληλα για νυχτερινή πίστα, Central Live, το οποίο και θα ακολουθεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι πληροφορίες, οι οποίες μας έρχονται, λένε ότι οι πρόβες του σχήματος πήγαν πολύ καλά και όλοι είναι βέβαιοι ότι θα ξεχωρίσει την φετινή χρονιά. Εξάλλου, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης διανύουν μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας και μια σταθερά ανοδική πορεία στο μουσικό στερέωμα. Και οι δύο έχουν στο ενεργητικό τους δισκογραφικές επιτυχίες, τις οποίες είδαν να φτάνουν στην κορυφή και να πουλούν μεγάλο αριθμό αντιτύπων, ενώ κάθε χρόνο απασχολούν τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με νέες κυκλοφορίες, αλλά και έξοχες νυχτερινές εμφανίσεις.

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας τους, αναπτύσσοντας τα τελευταία χρόνια, μια έντονη μουσική δραστηριότητα με συνεχείς κυκλοφορίες τραγουδιών, αλλά και επανεκτελέσεις πετυχημένων κομματιών. Πολλά από αυτά έχουν αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις των charts, έχουν κάνει την έκπληξη και έχουν γίνει δυνατές dance επιτυχίες. Η παραμονή του στο νυχτερινό κέντρο Caramela επί τέσσερα συνεχή χρόνια, τον ανέβασε επίπεδο και τον ανανέωσε πλήρως. Από την πίστα της λεωφόρου Συγγρού, πραγματοποίησε εξάλλου εμφανίσεις που άγγιζαν την τελειότητα, μαζί με τους συνήθεις ύποπτους Κυριάκο Κυανό και Σάκη Αρσενίου.

Δισκογραφικά, ξεκίνησε με ένα single το 1998, ενώ ο πρώτος ολοκληρωμένος του δίσκος, ήρθε το 2001 με τίτλο «Αν ήμουν παλιόπαιδο». Ακολούθησαν και άλλοι πολλοί που έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι. Έχει περάσει από όλες τις γνωστές πίστες της Αθήνας, όπως το Romeo, το Fever και το Απόλλων, συνεργαζόμενος με δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Πάνος Καλίδης έχει αποδείξει την αξία του στον μουσικό χώρο και το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι. Και αυτός έχει συνάψει στο παρελθόν μακρόχρονη συνεργασία με το Caramela, όπου και κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια της προηγούμενης δεκαετίας. Ωστόσο, άλλο ένα νυχτερινό κέντρο, το οποίο συνδέθηκε με το όνομά του και είχε πολυετή παρουσία ήταν και το Vox, στο οποίο έμεινε από το 2010 ως το τέλος της περσινής σεζόν. Εκεί συνεργάστηκε με νέους καλλιτέχνες, με εξαίρεση την πρώτη του χρονιά στο Vox, στην οποία σχημάτισε ντουέτο με την Δέσποινα Βανδή.

Στο παρελθόν πέρασε και από την πίστα του Romeo, ενώ ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και στην οποία τραγουδούσε στα πρώτα του βήματα. Το 2005 συστήθηκε στο κοινό με τον πρώτο του δίσκο με τίτλο το όνομά του. Τα τραγούδια, τα οποία περιέχονταν μέσα σε αυτόν, ταρακούνησαν για τα καλά την ελληνική μουσική σκηνή και έγιναν αμέσως σουξέ, με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να δεχθεί την πρόταση του Caramela και να κατέβει Αθήνα, όπου και κατάφερε να κατακτήσει το κοινό.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα νυχτερινά σχήματα για το χειμώνα 2014-2015, επισκεφθείτε τη σελίδα «Μπουζούκια Αθήνα» του kratisinow.gr.