Σκάνδαλο έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Netflix πριν ακόμα προβληθεί.

Το αναμενόμενο Halston κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 14 Μαΐου, μέσα στον πόλεμο που έχει κηρύξει η οικογένεια κατά του Netflix, αποκαλώντας τη σειρά «ανακριβή» και «δραματοποιημένη».

Οι συγγενείς του μεγάλου αμερικανού σχεδιαστή μόδας ισχυρίζονται ότι ο Ράιαν Μέρφι δεν τους συμβουλεύτηκε ποτέ για να φτιάξει τη σειρά του για τον θρυλικό μόδιστρο που έντυνε την Τζάκι Κένεντι.

Ο ανιψιά του, Lesley Frowick, και διαχειρίστρια του αρχείου του σχεδιαστή, εξέδωσε μια ανακοίνωση που καταφέρεται κατά των δημιουργών της σειράς για τη ζωή του θείου της.

«Τα Αρχεία Χάλστον παραμένουν η μόνη οριστική και περιεκτική πηγή για τον άντρα και την κληρονομιά του», λέει μεταξύ άλλων.

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ θα ενσαρκώσει τον μυθικό σχεδιαστή, ο οποίος πέθανε χτυπημένος από AIDS το 1990, σε ηλικία 57 ετών. Όπως έγινε γνωστό, ο δημοφιλής ηθοποιός έμαθε ακόμα και να ράβει για να υποδυθεί τον Χάλστον.

Πρόκειται για μια μίνι σειρά για τη ζωή του εκκεντρικού, φιλόδοξου και πολυσχιδούς αυτοκράτορα της μόδας, το πορτρέτο του οποίου φιλοτεχνεί ο μέγας Ράιαν Μέρφι.

Ένας γαλαξίας αστεριών θα παρελάσει από τη σειρά, φέρνοντας στο γυαλί τις διασημότητες της εποχής που έντυνε ο Χάλστον.

Ο Χάλστον (Roy Halston Frowick) ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής μόδας εκεί στα 70s και τα 80s και η πραγματική του ιστορία ενδιαφέρει πολλούς.

Και με τέτοια σκάνδαλα στην πλάτη της, η σειρά πήρε φωτιά πριν ακόμα παίξει στις οθόνες μας…