Είναι από τις μακροβιότερες σειρές του Netflix, μια απίθανη κωμωδία που τρέχει εδώ και έξι κύκλους.

Οι φαν λατρεύουν την απροσδόκητη χημεία της Τζέιν Φόντα με τη Λίλι Τόμλιν σε αυτό το Netflix Original που είναι από τα καλύτερα προγράμματα που παρουσίασε ποτέ το κανάλι.

Όταν ολοκληρώσει μάλιστα την τηλεοπτική της πορεία, θα σπάσει πιθανότατα κάθε ρεκόρ στο Netflix σε όρους επεισοδίων.

Για την ώρα είναι διαθέσιμοι 6 κύκλοι της σειράς, με τον τελευταίο να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2020. Το Netflix ανανέωσε μάλιστα τη σειρά και για έβδομο κύκλο πριν καν προβληθεί ο έκτος.

Μόνο που ο έβδομος ίσως είναι και ο τελευταίος. Η σεζόν-φινάλε θα αποτελείται από 16 επεισόδια, γεγονός που θα στείλει τα συνολικά επεισόδια στα 94, τα περισσότερα από κάθε άλλη σειρά του Netflix.

Τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου καθυστέρησαν εξαιτίας της πανδημίας και αναμένεται να ξαναρχίσουν τον προσεχή Ιούνιο. Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα νέα επεισόδια δεν έχουμε, τα περιμένουμε όμως στα τέλη του 2021 ή, ακόμα πιθανότερο, στις αρχές του 2022.

Οι τρεις τελευταίοι κύκλοι έκαναν εξάλλου πρεμιέρα Ιανουάριο, κι έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε το πρώτο μέρος του έβδομου κύκλου τον ίδιο μήνα του 2022.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.