Ο Tom Ellis και ο Sam Heughan είναι δύο άντρες που συνδέονται, μιας και σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr οι δύο τους είναι γοητευτικοί, έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις σειρές τους, το Lucifer και το Outlander, ενώ όπως μάθαμε μάλιστα από τη συνέντευξη του Heughan στον Ellis μέσα από το Square Mile, φοίτησαν μαζί στη Βασιλική Ακαδημία της Σκωτίας.

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη που ήρθε από αυτή τη συζήτηση ήταν αυτή του Ellis, που παραδέχτηκε πως πέρασε από casting για το ρόλο του Jack Randall!

Θα σου πω ένα μυστικό. Πέρασα από audition από το Outlander, όχι για τον Jamie Fraser αλλά για τον ρόλο του Tobias Menzies, του Jack “Black” Randall. Θυμάμαι να διαβάζω το σενάριο και να σκέφτομαι, “Αυτό είναι πολύ καλό.”

Ο Heughan απάντησε σ’ αυτήν την αποκάλυψη λέγοντας πως “δεν ξέρω πως θα ένιωθα αν ήσουν εσύ, πως να το πω, αυτός που θα μου επιτιθόταν,” αναφερόμενος φυσικά στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ο Jamie από τον Randall. Συμφωνώντας μαζί του, ο Ellis μας άφησε με τη σκέψη πως θα ήταν στο ρόλο του εξαιρετικού ερμηνευτικά Tobias Menzies.