Με πιο χαλαρή διάθεση σήμερα καθώς αύριο είναι αργία, σίγουρα θα θέλετε να βγείτε έξω. Πόσο μάλλον αν εμείς σας προτείνουμε μερικές ανέξοδες ιδέες για διασκέδαση.

Απόψε στις 20:00 απολαύστε μια μουσική βραδιά στο παρελθόν με τη Ζανέτ Καπούγια στο δημοτικό πολυχώρο Νέας Σμύρνης στην κεντρική πλατεία του δήμου.

Από την Θεατρική ομάδα του Σωματείου «Παραδοσιακή Φλόγα» και ενόψει της αυριανής επετείου μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 20:30 την θεατρική παράσταση «Γυναίκες της Πίνδου» σε σκηνοθεσία Β. Μπότσαρη στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» Πολιτιστικού Κέντρου δήμου Ιλίου

Συναυλία αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της με τον τενόρο Γιώργο Φιλαδελφέα, τη σοπράνο Σουζάνα Γιαννακοπούλου και την πιανίστα Βαλεντίνα Φιλαδελφέα, ακορντεόν: Αλέξανδρος Κασσιάνης, Βιολί: Dimitor Kostov. Στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» του Δήμου Αθηναίων. Τιμοκρέοντος 6Α – Αγ. Σώστης στις 20:30.

H εγκατάσταση – περφόρμανς Κρυογραφία παρουσιάζει τη συγγραφή σαν μια μεταφορά του απόλυτου ψύχους. Ο συγγραφέας, παραγωγός και συλλέκτης του πάγου, δημιουργεί μια εγκατάσταση μόνωσης ώστε να συλλάβει το έργο, εκκινώντας από το έργο Finnegans Wake του James Joyce. Μέσω της κίνησης των υγρών που χειρίζεται, προσπαθεί να υπερβεί τη εντροπική κατάσταση του δωματίου, να δημιουργήσει μια νέα θερμοδυναμική συνθήκη. Στο χώρο Πολιτισμού About, Μιαούλη 18, Ψυρρή, μέχρι τις 21:00.