Μπορεί ο «Πρίγκιπας του Μπελ Αίρ» να έγινε διάσημος τη δεκαετία του ’90 για το γέλιο που προσέφερε, όμως η επιστροφή του φαίνεται πως θα έχει δραματικό τόνο.

Ο ίδιος ο Will Smith κιόλας με την σύζυγό του, Jada Pinkett Smith, συμμετέχουν στο project μέσα από την εταιρία παραγωγής τους, Westbrook Studios, μιας και είχε δηλώσει δημόσια μέσα από το YouTube κανάλι του πώς «αυτή είναι μια φοβερή ιδέα».

Ουσιαστικά η πλοκή του Bel Air θα βασίζεται στη δύσκολη ζωή που έζησε ο Will στους δρόμους της Φιλαδέλφειας μέχρι να φτάσει στην χλιδάτη ζωή του προαστίου του Μπελ Αίρ. Η σειρά θα εμβαθύνει στο τι σημαίνει να είσαι ένας έγχρωμος άνδρας στην Αμερική του σήμερα, ενώ δε θα λείπουν οι κωμικές στιγμές και το χαλαρό στιλ του πρωταγωνιστή που θα ελαφρύνει το κλίμα, όντας μια μοντέρνα και πιο προσγειωμένη απόδοση του αυθεντικού σόου.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Cooper μαζί με τον Chris Collins (The Man in the High Castle, The Wire), που θα εκτελέσει κιόλας καθήκοντα showrunner και εκτελεστικού παραγωγού.

Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV+, HBO Max -ακόμη και το Peacock της NBC- μάχονται στις διαπραγματεύσεις, καθώς γνωρίζουν πως η σειρά κουβαλάει όνομα που θα τραβήξει τα βλέμματα αρκετών σε όλο τον κόσμο.