Ένα ντοκιμάντερ που κανείς λάτρης του rock n roll δεν πρέπει να χάσει. Το Danny Says είναι γεγονός και είναι δωρεάν.

Πολλές φορές, τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες έχουν να τις πουν όχι αυτοί που ήταν μπροστά, αλλά δίπλα ή πίσω από τα φώτα. Μια τέτοια, καταλυτικής σημασίας προσωπικότητα υπήρξε και ο Danny Fields, για πολλούς μία από τις πιο κεντρικές φιγούρες του rock.

Με φόντο μία Νέα Υόρκη που «έβραζε» τη δεκαετία του ‘60 και το ‘70, ο Danny Fields αποδείχθηκε πως ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στα σωστά σημεία, τη σωστή στιγμή.

Από το ραδιόφωνο και τις δισκογραφικές μέχρι ιδρωμένες βραδιές ανακάλυψης ονομάτων όπως οι MC5, από το management του Iggy Pop και των Stooges σε αυτό των Ramones κάτω από την τέντα του CBGB’s, o Danny Fields ήταν ένας τροχός, χωρίς τον οποίο, ίσως πολλά πράγματα στη μουσική δεν θα ήταν όπως τα ξέρουμε.

Πολλές από αυτές τις στιγμές άκρατου rock ‘n’ roll μπορείτε να τις ακούσετε να τις αφηγείται ο ίδιος ο Danny Fields αλλά και όσοι τον γνώρισαν από πρώτο χέρι (Iggy Pop, Alice Cooper, Tommy Ramone, κ.α.) στο ντοκιμαντέρ Danny Says (Brendan Toller, 2015), με το οποίο θα ανοίξει την αυλαία του το Backstage Online Film Festival. Γιατί με ιστορίες σαν αυτές, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί δωρεάν, σε HD ποιότητα και με ελληνικούς υπότιτλους, στις 22:00, στο www.avopolis.gr/backstage