Διαβάστε on line 8 κόμικς από το newsbeast.gr και τις εκδόσεις Μικρός Ήρως

Ξεφυλλίστε τις ιστορίες των Μπλεκ, Λοχαγού Μαρκ, Ερίκ Καστέλ, Μικρού Ήρωα, Ποπάυ, Μίστερ Νο, Ζαγκόρ αλλά και ένα αδημοσίευτο 4-σέλιδο κόμικ


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΒΙΒΛΙΟ
13:51
27/03/2020
Διαβάστε on line 8 κόμικς από το newsbeast.gr και τις εκδόσεις Μικρός Ήρως
2
loading

Οι ασπρόμαυρες, κάποτε, έγχρωμες πιο μετά, σελίδες των κόμικς έχουν «λερώσει» πολλά παιδικά (και όχι μόνο) χέρια. Με αυτό το χαρακτηριστικό χρώμα του χαρτιού εκτύπωσης. Η μυρωδιά του οποίου φέρνει στο άμεσα στο μυαλό μνήμες από την παιδική μας ηλικία.

Όταν τρέχαμε στο περίπτερο για το επόμενο τεύχος του «Ποπάυ» και διψούσαμε να διαβάσουμε τις περιπέτειες του αγαπημένου ναύτη. Όταν ξεφυλλίζαμε πρώτα για να δούμε τις εικόνες από τις περιπέτειες που έμπλεκαν ο «Μπλεκ» και ο «Λοχαγός Μαρκ». Και ταξιδεύαμε σε μέρη εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.

Εν μέσω πανδημίας κορονοϊού και την καραντίνα που, λιγότερο ή περισσότερο, όλοι και όλοι βιώνουμε ο χρόνος έχει πλέον άλλη σημασία. Και το διάβασμα μπορεί να είναι μία λυτρωτική και χαλαρωτική διαδικασία.

Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μικρός Ήρως, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους εμάς, τώρα που μένουμε σπίτι, να χαρούμε σε ηλεκτρονική μορφή, αγαπημένα κόμικς.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιες οι εκδόσεις, οι οποίες έχουν διανύσει περισσότερα 70 χρόνια εκδοτικής πορείας, ενστερνιζόμενες «πλήρως τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, προσφέρουν 8 online κόμικς, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εντελώς Δωρεάν, με τους ήρωες: Μπλεκ, Λοχαγός Μαρκ, Ερίκ Καστέλ, Μικρός Ήρως, Ποπάυ, Μίστερ Νο, Ζαγκόρ. Επιπλεόν, το αδημοσίευτο 4-σέλιδο κόμικ «Τα Μαγικά Παπούτσια Του Μπίλυ».

Τα κόμικς θα είναι διαθέσιμα προς ανάγνωση έως και την Κυριακή 5 Απριλίου και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Στο σημείωμα των εκδόσεων χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «στην πρωτόγνωρη αυτή μορφή εγκλεισμού, οι Εκδόσεις Μικρός Ήρως έρχονται να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι και προτρέπουν τον κόσμο να μείνει σπίτι, να προφυλάξει τον εαυτό του και τους γύρω, να διαβάσει και να εμπνευστεί από τους αγαπημένους του ήρωες. Ας πράξουμε με στόχο την κοινωνική ευημερία.

Υγεία - Δύναμη - Αλληλεγγύη».

Τα 8 κόμικ που θα μπορείτε να διαβάσετε on line είναι τα παρακάτω:

 • Μπλεκ - Οι Ρίζες Του Μπλεκ
 • Μαρκ - Η Ιστορία Του Λοχαγού Μαρκ
 • Μικρός Ήρως - Η Ακρόπολη Κινδυνεύει
 • Ερίκ Καστέλ - Ο Ερίκ Και Οι Παμπλίτος
 • Ποπάυ - Η Πτώση Του Παππού
 • Μίστερ Νο - Η Χώρα Των Ονείρων
 • Ζαγκόρ - Φαντάσματα Για Τον Ντίγκινγκ Μπιλ
 • Τα Μαγικά Παπούτσια Του Μπίλυ (Αδημοσίευτο! Φιλοξενείται στο Μπλεκ #10 που κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου)

Καλό διάβασμα, ψυχραιμία και θετικές σκέψεις!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Ellraiser

  Τι μας θύμησες τώρα.
  Που πήγαν τα χρόνια? Σαν νερό και κανένας δεν θα μας θυμάται (άντε βαριά για λίγο τα παιδιά μας).

 2. avatar Social Distortion.

  Εξαιρετική κίνηση! Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει