Ένα σπουδαίο λόγο πέρα από την ψυχαγωγία θα έχουν όλοι για να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου την ταινία «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια των προβολών στα Village Cinemas σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η επιλογή των οικογενειών θα γίνει σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς φορείς ΚΕΑΝ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στο στούντιο του Alpha και μίλησε για αυτή την φιλανθρωπική ενέργεια, αλλά και το πώς η ταινία αναδεικνύει τα προβλήματα της Ελλάδας του σήμερα.

«Εκ των πραγμάτων όταν γράφεις ακόμα και ένα παραμύθι σε μία εποχή όπως η σημερινή δεν μπορείς να παραβλέψεις το… πακέτο που έχουμε φάει σαν άνθρωποι και τον τρόπο που επηρεάζει τις σχέσεις», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Δεν έχω καταλήξει για πολλά πράγματα σε σχέση με το τι ζούμε σήμερα», συνέχισε, σχολιάζοντας πως ο ίδιος προσπαθεί να παραμένει ψύχραιμος, να αποστασιοποιείται και να κάνει αυτό που μπορεί, με αφορμή και την αυριανή, φιλανθρωπική προβολή της ταινίας του.

«Ήταν μία σκέψη που μου δόθηκε η αφορμή να την κάνω πράξη», πρόσθεσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.