All day στέκια με άποψη και ταυτότητα με έναν κοινό παράγοντα: την απίστευτη θέα στη θάλασσα, που ηρεμεί το πνεύμα και γαληνεύει την ψυχή.

Αφεθείτε στη μαγεία της και ανακαλύψτε τέσσερις δημοφιλείς διευθύνσεις στον Πειραιά- σημείο αναφοράς τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής, που θα σας κάνουν να επιστρέφετε εδώ εδώ ξανά και ξανά.

Ιστιοπλοϊκός

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία στον Πειραιά, στο γραφικό λιμανάκι του Μικρολίμανου, ο Ιστιοπλοϊκός σας υποδέχεται με άκρως ανανεωμένη «εμφάνιση» σε έναν μοντέρνο χώρο με βασικά χαρακτηριστικά τα γήινα χρώματα, τις μοντέρνες γραμμές και έντονο το στοιχείο του ξύλου. Με την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Προτιμήστε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Οι εικόνες που απλώνονται μπροστά σας απλά μαγικές.

Charlotte

Με τραπεζάκια ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, το Charlotte πρόσθεσε τη δική του «ευρωπαϊκή» πινελιά στο Μικρολίμανο (Ακτή Κουμουνδούρου 38). Bistro- wine bar για χαλαρές στιγμές με εκπληκτική θέα, απολαυστικό καφέ, εκλεκτές ετικέτες κρασιού και γευστικές προτάσεις που μένουν αξέχαστες. Υπέροχος και ιδιαιτέρως προσεγμένος ο χώρος του, που ταξιδεύει σε αντίστοιχες προτάσεις ευρωπαϊκών μητροπόλεων.

Cartel

Στην Ακτή Κουμουνδούρου 64, το Cartéλ αναβίωσε την πιο ιστορική γωνιά στο Μικρολίμανο και αποτελεί πλέον αγαπημένο στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας. Στον ιδιαίτερα ζεστό χώρο του μαγαζιού, σε απόσταση αναπνοής από τα ιστιοπλοϊκά της μαρίνας, αλλά και στο καταπράσινο και ατμοσφαιρικό roof garden που κλέβει την παράσταση με την αφοπλιστική θέα, μπορεί κανείς να απολαύσει υψηλής ποιότητας χαρμάνια καφέ, ποιοτική μεσογειακή κουζίνα και μοναδικά signature cocktails.

Καταφύγιο

Μία από τις σταθερές αξίες στο Μικρολίμανο, το διαχρονικό Καταφύγιο (Ακτή Κουμουδούρου 4) συναγωνίζεται σε θέα τον Ιστιοπλοϊκό. Ατμοσφαιρικός ο εσωτερικός χώρος για έναν απολαυστικό καφέ με εκπληκτικό ορίζοντα μπροστά σας, ενώ με το που φτιάχνει ο καιρός ο ταράτσα του μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς.