Την ικανοποίησή της επειδή το τραγούδι «Better Love» -με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision τον Μάιο στο Τελ Αβίβ- έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, εξέφρασε η Κατερίνα Ντούσκα, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η δημοφιλής τραγουδοποιός αναφερόμενη στην πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στη Eurovision σημείωσε πως δεν ήτανε κάτι που περίμενε.

Μιλώντας για το «Better Love» που έγραψε μαζί με τον Leon of Athens και τον Ντέιβιντ Σνέντον είπε πως ήθελε «αυτό να λειτουργεί σαν μία αγκαλιά, να προσφέρει ανάταση, να έχει μεγάλη δυναμική αλλά παράλληλα να είναι εσωτερικό τραγούδι, αισιόδοξο, όμορφο, ρομαντικό να αφορά και τους άλλους και να το επικοινωνήσει με ένα τόσο μεγάλο κοινό».

Η νεαρή ερμηνεύτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ καλά. Χαίρομαι πάρα πολύ επειδή ήδη έχει ξεχωρίσει και το θέμα είναι όλο αυτό το ενδιαφέρον να διατηρηθεί μέχρι τον Μάιο και να εκτοξευτεί με την παρουσία μας στον διαγωνισμό».

Όσο για το πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision, είπε: «Έχουμε ιδέες οι οποίες ακόμα σμιλεύονται και πλάθονται γι’ αυτό δεν θα ήθελα να πω πολλά, αλλά και δεν θα ήθελα να χαλάσω κάποιες εκπλήξεις που ετοιμάζουμε».