Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καβάλας, φιλοξενεί μια παράσταση της εταιρείας Οργάνωσης Θεάματος TEXNIS, τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, στις 9 το βράδυ, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Πρόκειται για την τραγική κωμωδία του Νίκου Βασιλειάδη «Συμβολαιογράφος» με την Υρώ Μανέ, σε θεατρική διασκευή του Γιώργου Καραμίχου και της Εμμανουέλας Αλεξίου και σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου.

Μια παράσταση, απολογία και εξομολόγηση μαζί. Μια απλή πράξη Ερασμία. Μια γυναίκα με πάθος. Σε λάθος χώρο και λάθος χρόνο. Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδος, η Ερασμία, μια χήρα εγκλωβισμένη σε ένα περίπτερο και στα ήθη της μικρής κοινωνίας, οδηγείται στην απουσία. Το τριχωτόν της παρειάς της υποδηλώνει τη θέρμη της, αλλά για την πολίχνη όπου ζει, μια χήρα είναι απλώς μια μεταχειρισμένη. Χωρίς δικαιώματα.

Αντίδοτο στη φαντασίωσή της, τα κολοκυθάκια. Και ο νοών…νοείτω. Το κακό όμως δεν αργεί να γίνει. Ο πειρασμός εμφανίζεται. Και είναι κοντός, αλλά με προσόντα. Κι η Ερασμία πώς να πάει κόντρα στη λίμπιντο;

Θύτης και θύμα μαζί, επιθυμεί το απαγορευμένον. Κι όταν τολμά να το προκαλέσει, η τιμωρία άμεση. Ο λόγος είναι συμβόλαιο και το υπεσχημένον οφείλει να τηρηθεί.

Στο ρόλο της Ερασμίας η Υρώ Μανέ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Θεατρική διασκευή : Γιώργος Καραμίχος – Εμμανουέλα Αλεξίου
Σκηνοθεσία : Γιώργος Καραμίχος
Σχεδιασμός φωτισμών : Μιχάλης Μπούρης
Σκηνικά : Χριστίνα Κωστέα
Κοστούμια : Έλενα Παπανικολάου
Μουσική επιμέλεια : Γιώργος Νανούρης
Τραγούδι παράστασης : Κώστας Λειβαδάς
Το τραγούδι ερμηνεύει η Υρώ Μανέ

Ο «Συμβολαιογράφος» με την Υρώ Μανέ στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 21.00, για δύο μόνο παραστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – ώρες γραφείου.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται καθημερινά 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.