Το μεγαλύτερο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας, Colour Day Festival, είχε την χαρά να συμμετέχει στην αγαπημένη ελληνική ταινία, «The Bachelor 3».

Πλήθος επωνύμων και όχι μόνο, που παρευρέθηκαν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην πρεμιέρα της γνωστής ταινίας, είχαν την τύχη να απολαύσουν μέρος από τα ευτράπελα που έζησαν οι πρωταγωνιστές της στο Colour Day Festival.

Αρκετές από τις σκηνές που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν γυριστεί κατά τη διάρκεια του Color Day Festival που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι και ο «παλμός» του μεγαλύτερου φεστιβάλ χρωμάτων, μεταφέρθηκε και στην μεγάλη οθόνη.

Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης και Ηλίας Μελέτης ανέβηκαν στην σκηνή του χρωματιστού μουσικού Φεστιβάλ, καθώς στην υπόθεση της ταινίας οι τρεις φίλοι στην προσπάθεια τους να βρουν τον τέταρτο της παρέας, ζουν διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Μία από αυτές βίωσαν όταν αντιλήφθηκαν ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρισκόταν μπροστά σε πλήθος κόσμου στο Colour Day Festival.

Και οι τέσσερις αναστάτωσαν το φεστιβάλ και τα όσα έγιναν εκεί αλλά και πολλά ακόμα θα έχετε την δυνατότητα να τα απολαύσετε από τις 25 Δεκεμβρίου που κάνει πρεμιέρα η γνωστή ταινία σε όλους τους κινηματογράφους.