Νωρίς ήρθε ο… Άγιος Βασίλης για την αυτοανακηρυχθείσα βασίλισσα των Χριστουγέννων Μαράια Κάρεϊ. Την περασμένη εβδομάδα το άλμπουμ της «Glitter» (2001) ανέβηκε ξαφνικά στο Νο1 chart του iTunes, χάρη στην ώθηση που του έδωσαν οι θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πίσω στα charts! Νόμιζα ότι θα με κατέστρεφε και τώρα εδώ είμαστε, αν και πολλά χρόνια αργότερα» ανέφερε η Κάρεϊ στους Άντι Κοέν και Σάντρα Μπερνάρντ κατά τη διάρκεια προώθησης του νέου της άλμπουμ στο SiriusXM, σύμφωνα με το Page Six.

Το «Glitter» ήταν το soundtrack για το κινηματογραφικό μιούζικαλ στο οποίο η τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε, το όγδοο άλμπουμ της και περιλαμβάνει διασκευές αρκετών γνωστών τραγουδιών. Από τότε η Κάρεϊ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει επιστρέψει με πολλά επιτυχημένα άλμπουμ. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το 15ο studio άλμπουμ της «Caution» την περασμένη Παρασκευή.

Περιμένοντας να κυκλοφορήσει το «Caution» οι αφοσιωμένοι θαυμαστές της (οι Lambily όπως ονομάζονται από τον συνδυασμό λέξεων Lamb και Family) αποφάσισαν να αγοράσουν το soundtrack του «Glitter» για να δώσουν στο άλμπουμ που είχε υποτιμηθεί την απαιτούμενη προσοχή χρησιμοποιώντας το hashtag #JusticeforGlitter.