Μία υπέροχη εμπειρία έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Colour Day Ranch, που πραγματοποιήθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, στο γνωστό σε όλους ράντζο (The Ranch).

Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν με τα χρώματα, απόλαυσαν διάφορες δραστηριότητες στα καλλιτεχνικά εργαστήρια, χόρεψαν, διασκέδασαν, αλλά και έτρεξαν στο αγαπημένο τους Colour Day Run δίνοντας σε κάθε τους βήμα το χρώμα που θέλουν να κυριαρχεί στη δική τους καθημερινότητα.

Ο Άρης Λουμάκης από τους REC, το πρωί του Σαββάτου σήμανε την έναρξη ενός φανταστικού διημέρου, ενώ την Κυριακή, εκτελώντας με επιτυχία και χρέη παρουσιαστή «σφύριξε» από το σημείο εκκίνησης τη μοναδική χρωματιστή διαδρομή στην οποία αμέτρητα παιδάκια αλλά και οι γονείς τους έλαβαν μέρος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Colour Day Run, οι REC πραγματοποίησαν στην κοιλάδα του ράντζου την πιο χρωματιστή συναυλία τους ξεσηκώνοντας με την ενέργειά τους τον κόσμο!

Το ράντζο (The Ranch) επέλεξαν και αρκετοί επώνυμοι που επιδόθηκαν σε ατελείωτα παιχνίδια και δραστηριότητες, απολαυστικές βόλτες αλλά και αρκετό τρέξιμο μέσα στη φύση δίνοντας στον εαυτό τους την ευκαιρία να νιώσουν και οι ίδιοι παιδιά.
Σας περιμένουμε στο επόμενο Colour Day Event..!