Ξεκινάμε από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους… Βασίλης Τσιλιχρήστος και Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφουν στο ξενοδοχείο «Hilton». Warm up από την DJ EL-P. Dress code: προτιμήστε κάτι σικ και γιατί όχι λευκό.
Ξενοδοχείο «Hilton» Στις 10 μ.μ. Είσ.: € 15 (με ποτό), κρατήσεις: 2107281407, 6936125116.

Συνεχίζουμε με το δεύτερο μέρος ενός διήμερου party με freestyle και dance sets από δεκάδες DJs της πόλης: στα πλατό οι Echovolt DJs (Dynamons & Jimmy Jib), Egon, Kaf Gee, Loot DJs (CRME1, Jay_One και detune), Plaidmusic (Chris και Vags), Terra Exotica και Urban Disco (Chevy & Alexees).
Yoga Bala (Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή) Στις 11 μ.μ. Είσ. ελεύθερη.

Τελειώνουμε με τα θεματικά fetish events του «Second Skin» που ξεκινούν ξανά. Το κοινό θα παρακολουθήσει τα fetish shows των performers της εγχώριας BDSM κοινότητας (Domina Lola, Apollyon, Whippy, Vaudeville De Sadique) αλλά και την «πολυεθνική» ομάδα των BeShibari, που μαζί με τον Alex D θα παρουσιάσουν ένα bondage show. Στα πλατό ο Γιώργος Φακίνος και ο Γιάννης Μαντωνανάκης. Το υπόγειο μετατρέπεται σε Dungeon για όσους θέλουν να παίξουν με τον dungeon master Apollon. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους ακολουθούν το fetish dresscode. Second Skin Στις 12 μεσάν. Είσ.: € 10 (με ποτό).