Μοσχομυριστά και τραγανά, σπιτικά παρασκευασμένα με τα πιο αγνά υλικά ξυπνούν στο νου τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις. Υπάρχει κάποιος, άλλωστε, που να μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό του να αρνείται ένα φρεσκοψημένο μπισκότο; Σε διάφορες γεύσεις παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες, αποτελούν το ιδανικό συνοδευτικό του καφέ μας αλλά και την τέλεια επιλογή για το πιο γλυκό ξεκίνημα της ημέρας. Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη Αρώματα βουτύρου και κανέλας, σοκολάτας και λεμονιού αναδύονται σε κάθε τραγανή μπουνιά καθιστώντας αδύνατη κάθε προσπάθεια αντίστασης! Μάθε, λοιπόν, σε ποια σημεία της πόλης θα βρεις μπισκότα όπως εκείνα της μαμάς, ή και καλύτερα!

Evita Loves Cakes

evitalovescakes_2_edited Μια μεγάλη γκάμα σε χειροποίητα μπισκότα σε περιμένει στο κατάστημα της Εβίτας στο Χαλάνδρι. Ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της, κληρονόμησε την αγάπη της για τα γλυκά και μετονόμασε την παλαιότερη επιχείρηση «Σπίτι από μπισκότο» σε «Evita Loves Cakes». Σήμα κατατεθέν του η ποικιλία σε χειροποίητα μπισκότα και ευφάνταστους συνδυασμούς που εκπλήσσουν ευχάριστα. Μοσχομυριστά μπισκότα βουτύρου με μαύρο σουσάμι, κανέλας ή αμυγδάλου, με φιστικοβούτυρο ή φιστίκι Αιγίνης, με σοκολάτα ή τζίντζερ θα σε φέρουν εδώ ξανά και ξανά. Info Δημητρίου Καραολή 21, Χαλάνδρι τηλ. 210 6833598 https://www.facebook.com/EVITA-LOVES-CAKES

Jar by Sweet Mates

jar_1_edited Η Μάνια (Ντέλου) και η Τζωρτζίνα (Έλληνα) είναι οι sweet mates που βρίσκονται πίσω από το επιτυχημένο Jar by Sweet Mates, στο Νέο Ψυχικό, στον παράδρομο της Κηφισίας. Όλα τα γλυκά που θα βρεις στο χώρο τους παρασκευάζονται από τις ίδιες και μάλιστα από εκλεκτής ποιότητας πρώτες ύλες χωρίς μείγματα. Τα χειροποίητα cookies τους διατίθενται σε διάφορες γεύσεις όπως βρώμη, σοκολάτα, βανίλια, κανέλα κ.α. για να ξεκινάς την ημέρα σου με τον πιο… γλυκό τρόπο! Σημείωσε ότι σημείο αναφοράς του Jar είναι τα tailor made cakes. Μάθε περισσότερα για το Jar by Sweet Mates εδώ.