Ως «την καλύτερη διασκευή του “War Pigs”» χαρακτήρισε ο Όζι Όσμπορν τη νέα εκδοχή του κλασικού τραγουδιού των Black Sabbath από τον ράπερ, τραγουδιστή και συνθέτη T-Pain. Ο 75χρονος πρωτοπόρος του heavy metal επαίνεσε τον ράπερ στο Χ.

Σε ανάρτησή του στο X, ο Όσμπορν πρόσθεσε: «Γιατί δεν με καλέσατε παιδιά;». Σε απάντηση, ο 39χρονος T-Pain έγραψε: «Είσαι πάντα προσκεκλημένος. Κορυφαίος στη λίστα, κάθε φορά! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Σημαίνει πολλά να προέρχονται (σχόλια) από τον ίδιο το μεγαλειότατο».

Σε επόμενο μήνυμα, ο γεννημένος στη Φλόριντα τραγουδιστής πρόσθεσε: «Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν “ουάου”. Αυτό είναι τιμή και η μεγαλύτερη μορφή επικύρωσης. Ευχαριστώ αδερφέ @OzzyOsbourne».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η εκδοχή του τραγουδιού από τον T-Pain συμπεριελήφθη αρχικά στο άλμπουμ του με διασκευές «On Top Of The Covers», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο. Ο Όζι Όσμπορν σχολίασε live ερμηνεία από το άλμπουμ του Δεκεμβρίου του T-Pain «On Top of The Covers (Live From The SunRose)», που ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες.

Το «War Pigs» είναι ένα τραγούδι διαμαρτυρίας κατά του πολέμου, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τους Black Sabbath το 1970 ως το πρώτο του δεύτερου άλμπουμ τους «Paranoid». Ο τραγουδιστής Όσμπορν, ο κιθαρίστας Τόνι Αϊόμι, ο ντράμερ Μπιλ Γουόρντ και ο μπασίστας Γκίζερ Μπάτλερ δημιούργησαν το συγκρότημα δύο χρόνια νωρίτερα στο Μπέρμιγχαμ.