Η Μαράια Κάρεϊ ένωσε τις δυνάμεις της με την ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε και τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Χάντσον στο πλαίσιο της περιοδείας της «Merry Christmas One and All» στο εμβληματικό Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, καθώς η Γκράντε και η Χάντσον έκαναν μια μεγαλοπρεπή είσοδο στη σκηνή και τραγούδησαν όλες μαζί το «Oh Santa!» από το άλμπουμ της Κάρεϊ που κυκλοφόρησε το 2010 «Merry Christmas II You».

Μία ακόμη ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας ήταν όταν ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της, η Μαρία Κάρεϊ ερμήνευσε το «Merry Christmas One And All!» με τα παιδιά της, Μαρόκαν και Μονρό, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Νικ Κάνον. Μετά το χριστουγεννιάτικο σόου η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» Κάρεϊ ευχαρίστησε τις διάσημες καλλιτέχνιδες με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H μίνι περιοδεία της ολοκληρώνεται στις 17 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά από το 2020 που οι τρεις σταρ κάνουν μαζί επίδειξη φωνητικών ικανοτήτων, ερμηνεύοντας το ίδιο τραγούδι στη σκηνή του χριστουγεννιάτικου σόου της Κάρεϊ προσφέροντας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους θαυμαστές τους.