Η δημοφιλής αστυνομική σειρά του CBS «Blue Bloods», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τομ Σέλεκ, πρόκειται να ολοκληρωθεί, με τη 14η σεζόν. Η σειρά που, έκανε το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο του 2010, επικεντρώνεται στην ιρλανδικής καταγωγής οικογένεια Ρίγκαν, που υπηρετεί σε διάφορες θέσεις επιβολής του νόμου στη Νέα Υόρκη.

«Τα τελευταία 13 χρόνια ήταν τιμή για εμένα να εργάζομαι σε μια σειρά που όχι μόνο τιμά τους άνδρες και τις γυναίκες που προστατεύουν και υπηρετούν στη Νέα Υόρκη, αλλά και γιατί προβάλει τη σημασία της οικογένειας», ανέφερε ο Τομ Σέλεκ σε δήλωσή του. «Το να δουλεύω δίπλα σε αυτούς τους απίστευτους ηθοποιούς, σεναριογράφους, παραγωγούς, σκηνοθέτες και συνεργείο ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι ευγνώμων που υπήρξα μέρος αυτής της εξαιρετικής ομάδας για πάνω από 275 επεισόδια».

Ο τελευταίο κύκλος θα αποτελείται από δύο μέρη των 18 επεισοδίων. Τα πρώτα 10 θα ξεκινήσουν στις 16 Φεβρουαρίου από το CBS και το Paramount+, ενώ το φθινόπωρο του 2024 θα κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μέρος, με τα οκτώ τελευταία επεισόδια.

Στη σειρά, πρωταγωνιστούν οι Τομ Σέλεκ, Ντόνι Γουόλμπεργκ, Γουίλ Εστές, Μπρίτζετ Μοϊνάχαν και Βανέσα Ρέι. Σύμφωνα με το Variety και όσα μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το «Blue Bloods» των Ρόμπιν Γκριν και Μίτσελ Μπέρτζες ολοκληρώνεται σε συνολικά 293 επεισόδια.