Επτά νέες ταινίες κάνουν ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες από σήμερα. Στο Νέο Μεξικό της δεκαετίας του ’80, ο 12χρονος Όουεν είναι ένα κλεισμένο στον εαυτό του αγόρι που μεγαλώνει με τη μητέρα του. Θα γνωρίσει την Άμπι, τη συνομήλική του καινούργια γειτόνισσα, με την οποία γίνονται φίλοι. Ταυτόχρονα, όμως, αρχίζει να υποπτεύεται ότι έχει κάποια σχέση με μια σειρά μυστηριωδών φόνων που συμβαίνουν στην περιοχή. Αυτή είναι η αμερικάνικη ταινία τρόμου «Άσε το κακό να μπει», σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς με τους: Κόντι Σμιτ – ΜακΦι, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Ελίας Κοτέας, Ρίτσαρντ Τζένκινς.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης επιστρέφει με τη «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα», όπου ένας Ελληνοαμερικανός αγοράζει το λύκειο Χαβαλέ και προσλαμβάνει πρώην αποφοίτους που έχουν γίνει καθηγητές. Με τους: Κώστα Βουτσά, Στηβ Ντούζο, Ελένη Φιλίνη.

Δείτε το τρέιλερ:

Στην ταινία «Η ζωή μετά», οι ζωές τριών ανθρώπων διασταυρώνονται απρόοπτα: ενός Αμερικανού υπαλλήλου που έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τους νεκρούς, μιας Γαλλίδας δημοσιογράφου η οποία γλυτώνει ως εκ θαύματος από ένα φονικό τσουνάμι και ενός Βρετανού μαθητή που χάνει τον δίδυμο αδερφό του. Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κλιντ ‘Ιστγουντ με τους: Ματ Ντέιμον, Σεσίλ ντε Φρανς, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τζέι Μορ.

Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με animation, τα «Μαλλιά Κουβάρια» μία Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μπάιρον Χάουαρντ, Νέιθαν Γκρένο. Η μακρομαλλούσσα πριγκίπισσα Ραπουνζέλ, η οποία ζει έγκλειστη σε έναν ψηλό πύργο, γνωρίζει έναν περαστικό κλέφτη και ξεκινούν μαζί μια συναρπαστική περιπέτεια στον έξω κόσμο.

Δείτε το τρέιλερ:

Sex, drugs and rock & roll, μία αγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Ματ Γουάιτκρος με τους: Άντι Σέρκις, Τομ Χιούζ, Ναόμι Χάρις. Η ζωή του Ίαν Ντιούρι, ηγετικής φυσιογνωμίας της βρετανικής πανκ-ροκ σκηνής στη δεκαετία του ’70.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Τζέιμι Ράνταλ είναι ένας καταφερτζής γοητευτικός πωλητής φαρμακευτικών προϊόντων. Η Μάγκι είναι μια δυναμική γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, η οποία πάσχει από Πάρκινσον. Οι δυο τους, αν και αταίριαστοι, θα ξεκινήσουν μια περιπετειώδη ερωτική σχέση.«Η αγάπη σαν ναρκωτικό», αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Αν Χαθαγουέι, Όλιβερ Πλατ.

Δείτε το τρέιλερ:

Η έβδομη ταινία της εβδομάδας έρχεται από την Ιταλία, «Οι συνέπειες του έρωτα»,σε σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο με τους: Τόνι Σερβίλο, Ολίβια Μανιάνι. Ο Τίτα ντι Τζιρόλαμο, ένας ήσυχος και μοναχικός 50άρης, ζει τα τελευταία οκτώ χρόνια σε ένα ξενοδοχείο της Ελβετίας. Μέχρι που η γνωριμία του με μια νεαρή κοπέλα θα τον βγάλει από την καθημερινή του ρουτίνα και θα φέρει στο φως τα μυστικά μιας «αόρατης» ζωής.

Δείτε το τρέιλερ: