Ο Μικρός Πρίγκιπας, το εμβληματικό έργο του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί θα «προσγειωθεί» από το γαλαξιακό του ταξίδι στο θέατρο «Από Μηχανής» και οι θεατές θα δουν μια παράσταση αλλιώτικη από όσες έχουν παρακολουθήσει μέχρι τώρα.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 14:30 και ήδη η ομάδα «Όνειρο Είναι» ανυπομονεί για το νέο θεατρικό εγχείρημα στο οποίο θα ξεδιπλωθεί η όμορφη ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα.

Φιλία, αγάπη, αφοσίωση, αποδοχή, σεβασμός στο περιβάλλον και ανάπτυξη της ενσυναίσθησης είναι μερικά από τα μηνύματα που «κρύβει» το έργο του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί και η ομάδα «Όνειρο είναι» θέλει να μεταδώσει σε μικρούς και μεγάλους θεατές.

Η ομάδα «Όνειρο είναι», είναι μια μικτή συμπεριληπτική θεατρική ομάδα (Ανάπηροι και μη συμμετέχοντες) που δημιουργήθηκε από τους ηθοποιούς Αναστάση Κολοβό και Σωτήρη Ταχτσόγλου μέσα από τους κόλπους της μικτής χοροθεατρικής ομάδας DAGIPOLI DANCE Co του Γιώργου Χρηστάκη.

Η ομάδα «Όνειρο είναι» δημιουργήθηκε από την ανάγκη κάποιων ανθρώπων με αναπηρία και μη να συνυπάρξουν σε ανθρώπινο επίπεδο αλλά και να μπορέσουν να εκφραστούν καλλιτεχνικά. Στόχος τους είναι να επικοινωνήσουν μέσα από την θεατρική τέχνη ισότιμα ξεπερνώντας δυσκολίες, εμπόδια ρατσιστικές νοοτροπίες και στερεότυπα.

Ο μικρός πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ μετά την πρεμιέρα που έκανε στον κήπο του Μεγάρου Μουσικης το καλοκαιρι…

Posted by Anastasis Kolovos on Tuesday, September 19, 2023