Το πρώτο θεαματικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Aquaman and the Lost Kingdom» κυκλοφόρησε, όπως είχαν «υποσχεθεί» στο teaser λίγα 24ωρα νωρίτερα η DC Films και η Warner Bros. Ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει τόσο ως βασιλιάς της Ατλαντίδας, όσο και ως νέος πατέρας μετά από πέντε χρόνια αναμονή.

Το «Lost Kingdom» ακολουθεί τον Άρθουρ Κάρι (Μομόα) να συνεργάζεται με τον ετεροθαλή αδελφό του και πρώην βασιλιά της Ατλαντίδος Oρμ, (Πάτρικ Γουίλσον) για να πολεμήσουν τον αδίστακτο Black Manta (Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β) ο οποίος απειλεί να «σκοτώσει τον Aquaman και ό,τι αγαπά».

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Άμπερ Χερντ, Νικόλ Κίντμαν, Τεμουέρα Μόρισον, Γουίλεμ Νταφόε ενώ ο Ράνταλ Παρκ θα εμφανιστεί ως Dr. Stephen Shin, αφού είχε κάνει ένα cameo στην πρώτη ταινία.

Επίσης, την προσοχή κλέβει η εμφάνιση των περίπου δύο δευτερόλεπτων της Άμπερ Χερντ ως πριγκίπισσα Μίρα προς το τέλος του τρέιλερ. Είναι η πρώτη ταινία της ηθοποιού μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ και την δήλωσή ότι ο ρόλος της έχει «μειωθεί σημαντικά» από το αρχικό σενάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζέιμς Γουάν δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι τη συνέχεια του «Aquaman» την οραματιζόταν να εστιάζει στη σχέση του Άρθουρ και του Oρμ. «Πάντα το πρότεινα σε όλους από την πρώτη στιγμή. Το πρώτο «Aquaman» ήταν το ταξίδι του Άρθουρ και της Μίρα. Η δεύτερη ταινία θα ήταν πάντα ο Άρθουρ και ο Oρμ», εξήγησε.

Σύμφωνα με το Variety η ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.