Τηλεμαραθώνιος για τα συσσίτια αγάπης στα Χανιά

Σήμερα στις 18:30


ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ
9:11
06/04/2012
Τηλεμαραθώνιος για τα συσσίτια αγάπης στα Χανιά
loading

Η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση των συσσιτίων αγάπης, οδήγησε την Ι. Μ .Κυδωνίας και Αποκορώνου να διοργανώσει σήμερα με την υποστήριξη της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης Τηλεμαραθώνιο - Ραδιομαραθώνιο

Το συσσίτιο αγάπης και υποστήριξης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες των Χανίων ιδρύθηκε τον Αύγουστο, ωστόσο αδυνατεί λόγω των αυξανόμενων αναγκών, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες , να εξασφαλίσει την βοήθεια σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Από το κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως, που στεγάζεται σε ανακαινισμένο κι ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου, καθημερινά ετοιμάζονται και διανέμονται κατ' οίκον 900 μερίδες φαγητού. Στον αγώνα για την ανακούφιση απόρων συμβάλλουν άλλα πέντε ενοριακά συσσίτια των Χανίων, ενώ προβλέπεται να διπλασιασθούν οι ποσότητες, προκειμένου να προσφέρονται ακόμα περισσότερες μερίδες φαγητού στο άμεσο μέλλον.

Για το λόγο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνιάς και Αποκορώνου διοργανώνει σήμερα, μαζί με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης για την υποστήριξη και ενίσχυση των συσσιτίων. Απώτερος στόχος είναι να σταματήσουν να υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν.

Από το πρωί και με την συμβολή τόσο των τηλεοπτικών εκπομπών τηs Νέαs Τηλεόρασης Κρήτης, όσο και των ραδιοφωνικών σταθμών , θα συγκεντρώνονται προσφορές από όσους θέλουν να συνεισφέρουν στο έργο των συσσιτίων.

Κάθε προσφορά θα μπορεί να κατατεθεί στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς :

• Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 495/296051-61
• Τράπεζα Χανίων 120553007 και 144249001

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει