Το… ορεκτικό, πριν το κυρίως πιάτο που είναι το γκραν πρι της Κυριακής (13/11), ήταν ο Αγώνας Σπριντ στη Βραζιλία, με τον Τζορτζ Ράσελ να χαρίζει στη Mercedes την πρώτη της νίκη στη φετινή Formula 1 και τον Κάρλος Σάινθ με Ferrari να ακολουθεί στη 2η θέση, ενώ η 3η πήγε στον Λιούις Χάμιλτον, για να κλείσει έτσι με τον καλύτερο τρόπο η μέρα για τη Mercedes.

Ο Αγώνας Σπριντ άρχισε με τον Μάγκνουσεν να ξεκινάει από την 1η θέση και να τη διατηρεί μετά την εκκίνηση αλλά στη συνέχεια είδε τα πιο γρήγορα μονοθέσια να τον προσπερνούν, χάνοντας συνεχώς θέσεις. Αντιθέτως, ο Φερστάπεν κέρδιζε συνεχώς και βρέθηκε στην 1η, με τον Ράσελ στη 2η, τον Σάινθ στην 3η και τον Χάμιλτον στην 4η.

Οι δύο πρώτοι έδωσαν τη μάχη τους και τελικά ο Ράσελ ήταν αυτός που βγήκε νικητής, με τον Ολλανδό να χάνει θέσεις στη συνέχεια και να καταλήγει στην 4η, από την οποία και θα ξεκινήσει στον αγώνα της Κυριακής (13/11).

Βασικά, όλοι θα εκκινήσουν την Κυριακή από τις θέσεις στις οποίες τερμάτισαν στον Αγώνα Σπριντ, με εξαίρεση τον Σάινθ της Ferrari που έχει ποινή 5 θέσεων και αντί για τη 2η θα είναι στην 7η στην εκκίνηση του αγώνα.

Τα αποτελέσματα στον Αγώνα Σπριντ στη Βραζιλία…

Τα αποτελέσματα στον Αγώνα Σπριντ της Formula 1 στη Βραζιλία