Η διάσημη ιταλική εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών και η γερμανική AMG ενώνουν τις δυνάμεις τους σε θέματα μάρκετινγκ, αφήνοντας την ίδια στιγμή ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας τους.

Διαβάζοντας το επίσημο δελτίο τύπου που από κοινού εξέδωσαν οι δύο εταιρείες με αφορμή την παρουσία τους στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, δεν μπορεί παρά να σταθεί κανείς στην πρώτη κιόλας πρόταση, η οποία αναφέρει πως «οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν πολύ στενά στο μέλλον». Όπως διευκρινίζεται στη συνέχεια, προς το παρόν η σχέση των δύο… ετερόκλητων φαινομενικά αυτών συμμάχων περιορίζεται σε κοινές ενέργειες που αφορούν στην προώθηση των σπορ αυτοκινήτων της AMG και των θρυλικών μοτοσικλετών της Ducati. Η αρχή γίνεται με την επίσημη χορηγία της AMG στις μοτοσικλέτες της ιταλικής εταιρείας που από τη νέα χρονιά θα συμμετέχουν στο Moto GP , ενώ αντίστροφα οι Ιταλοί θα δίνουν το παρόν σε πολλά events που διοργανώνει η AMG, είτε σε αγωνιστικό επίπεδο είτε για τα 13.000 εγγεγραμμένα μέλη της μάρκας, προσφέροντας test drives των μοτοσικλετών της.

Ανεξάρτητα από τα επίσημα ανακοινωθέντα, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν και διαρρέουν στο διεθνή τύπο πως πίσω απ’ όλα αυτά βρίσκεται καλά κρυμμένη η εξαγορά της ιταλικής εταιρείας (ολόκληρης ή μέρους της) από την AMG, η οποία επιθυμεί να μπει στο χώρο των μοτοσικλετών ακολουθώντας τα χνάρια των Mini, Smart και BMW, που ήδη έχουν παρουσιάσει τις δικές τους «καθαρές» προτάσεις στο χώρο των 2 τροχών, έστω υπό τη μορφή πρωτοτύπων. Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον θα μας αποκαλύψει τι καλό ακριβώς μας επιφυλάσσουν οι δύο αυτές εταιρείες!

Πηγή: 4troxoi.gr