Μέχρι τώρα στη σεζόν η Mercedes δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Για τον ανταγωνισμό που δεν της προσφέρουν οι υπόλοιπες ομάδες της Formula 1, φτάνει και περισσεύει αυτός που έχουν ανάμεσά τους οι δύο πιλότοι της ομάδας.

Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ είναι και… επισήμως σε κόντρα, με τον μεν Βρετανό να είναι δυσαρεστημένος από τον τρόπο που ο ομόσταβλός του πήρε την pole position στο Μονακό και τη στέρησε από τον ίδιο και τον δε Γερμανό να δηλώνει… αθώος.

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει έντονος εσωτερικός ανταγωνισμός που φουντώνει, αλλά νομίζω πως δίνουμε λίγο περισσότερη σημασία από ό,τι πρέπει. Και οι δυο τους ξέρουν πως έχουν μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν τον τίτλο και αναγνωρίζουν πως έχουν ένα εξαιρετικό μονοθέσιο με συνέπεια ο μοναδικός τους αντίπαλος να είναι ο ομόσταβλός τους. Εμείς οφείλουμε στο σπορ να τους αφήσουμε να τρέξουν με ίσους όρους, αρκεί να είναι πιστοί στη φιλοσοφία της ομάδας. Πάντα συζητάμε σαν ομάδα, κάποιες φορές είναι ο ένας εκνευρισμένος, άλλες φορές ο άλλος, ωστόσο αυτό είναι φυσιολογικό», δήλωσε ο Βολφ.

Πηγή: sport-fm.gr