Εν όψει του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης σε λίγες ημέρες (16-27 Απριλίου), η Subaru δημοσιοποίησε μια teaser εικόνα για το νέο Outback, το οποίο φαίνεται να αποκτά ένα πιο δυναμικό στιλ σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Συγκεκριμένα διαθέτει νέα εμπρόσθια φανάρια με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, πιο μεγάλη μάσκα μπροστά και καινούργιες ζάντες αλουμινίου, διατηρώντας παράλληλα τα crossover χαρακτηριστικά του, όπως οι ράγες οροφής και τα προστατευτικά καλύμματα.

Παράλληλα, το νέο ιαπωνικό crossover φαίνεται ότι ενσωματώνει στοιχεία από το νέο Legacy που είχε παρουσιαστεί πριν λίγο καιρό, όπως τις έντονες καμπύλες του αμαξώματος.

Μηχανικά τώρα, το νέο Outback αναμένεται να φέρει τον 2,5 λτ. 4κύλινδρο, απόδοσης 175 ίππων, καθώς και το 2λιτρο boxer πετρελαιοκινητήρα των 147 ίππων, που εφοδιάζει και το νέο Forester.

Πιθανότατα επίσης, θα δούμε στην Ευρώπη και την υβριδική έκδοση που συναντήσαμε στο πρωτότυπο VIZIV-2 με τον 1.600άρη turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού και επίπεδης διάταξης κυλίνδρων, που συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ τοποθετημένα στον πίσω άξονα.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι όλα τα μοτέρ θα συνδυάζονται με κίνηση και στους 4 τροχούς, ενώ στις ακριβότερες εκδόσεις η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται μέσω ενός Lineartronic CVT κιβωτίου.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο Subaru Outback θα μπει στην παραγωγή μέχρι το καλοκαίρι.

Παρακάτω φαίνεται το υπάρχον μοντέλο…

Πηγή: autotriti.gr