Στις απαντήσεις του κοινού απάντησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος διαβεβαίωσε πως συνεχίζει να έχει τα ίδια κίνητρα με τα προηγούμενα χρόνια, παρά το γεγονός ότι η Red Bull δεν δείχνει το ίδιο ανταγωνιστική.

Ακόμη, ο Γερμανός πιλότος τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως κάποια μέρα θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του και στο ράλι.

«Είναι σίγουρο πως θα περάσω δύσκολες στιγμές με τον Ρικιάρντο. Όπως πάντα συμβαίνει όταν κάτι είναι καινούριο είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να δουλέψουμε μαζί. Βέβαια, αρχικά αυτό που θέλω είναι να ανταγωνιστώ τον ομόσταβλό μου. Δεν έχει αλλάξει κάτι, συνεχίζω να έχω τα ίδια κίνητρα και να θέλω σε κάθε γκραν πρι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να παίρνω νίκες», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια για το μέλλον του.

«Σε γενικές γραμμές θέλω να δοκιμάσω οτιδήποτε “φοράει” έναν κινητήρα. Αλλά από την άλλη, μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα της Formula 1, τόσο ώστε να μην σκέφτομαι άλλα πρωταθλήματα. Ωστόσο, μία ημέρα θέλω να δοκιμάσω λίγο περισσότερο και το ράλι».

Πηγή: sport-fm.gr