Την άποψη ότι μόνο όταν καταφέρουν να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών θα είναι σε θέση να βγάλουν συμπεράσματα για την απόδοσή τους τη χρονιά που έρχεται εξέφρασε ο Ντανιέλ Ρικιάρντο.

Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull τόνισε πως οι μηχανικοί έχουν κάνει αλλαγές στην RB10 ενόψει των δοκιμών στο Μπαχρέιν και αναμένουν πως θα έχουν ευκολότερο έργο.

«Είμαστε σίγουροι πως οι δοκιμές στο Μπαχρέιν θα είναι ομαλότερες για εμάς. Ωστόσο, τα πράγματα είναι τόσο πολύπλοκα τη φετινή σεζόν, μέχρι τη στιγμή που θα έχουμε κάνε αρκετά χιλιόμετρα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάτι. Είδα το μονοθέσιο τις προηγούμενες ημέρες και μπορώ να πω ότι έχουν γίνει αλλαγές», ήταν τα λόγια του Αυστραλού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Σεμπάστιαν Φέτελ:

«Μόνο το να είσαι κοντά του στην πίστα και στις συναντήσεις με τους μηχανικούς και να ακούς τον τρόπο που επικοινωνεί με την ομάδα μαθαίνεις από αυτόν για τον τρόπο που δουλεύει. Προφανώς, δεν πρόκειται να μου πει πώς να μπαίνω στις στροφές. Αλλά και μόνο να είμαι κοντά του είναι καλό για μένα».

Πηγή: sport-fm.gr