Η ριζική ανακατασκευή της Jimco Racing μοιάζει με Ford F-150 Raptor εξωτερικά, εκεί εξαντλούνται όμως όλες οι ομοιότητες.

Βλέπετε κάτω από το επιθετικό bodywork κρύβεται ένα σασί έτοιμο για το ράλι Baja, ένας κινητήρας που το φέρνει στην επικράτεια των αγωνιστικών και ένα εσωτερικό που το κάνει άνετο για καθημερινή χρήση.

Το όχημα φτιάχτηκε για τον ιδιοκτήτη των L.A. Dodgers. Έχει κινητήρα που βασίζεται μεν στη θηριώδη μηχανή της Chevrolet, ανακατασκευάστηκε ωστόσο από τα μαγικά χέρια της Dougans Racing Engines. Μιλάμε τώρα για 9,1 λίτρα που αποδίδουν 800 άλογα (από τα 450 άλογα του Raptors)!

Το σύστημα μετάδοσης προέρχεται από την Gearworks και είναι ένα «πειραγμένο» αυτόματο κιβώτιο της General Motors.

Η δουλειά στο σασί είναι της Jimco και τα φρένα προέρχονται από την Brembo. Το όχημα είναι μάλιστα street-legal, σύμφωνα με την Jimco τουλάχιστον.

Όσο για το εσωτερικό, αντλεί έμπνευση από τα off-road αγωνιστικά, έχει όμως και τις απαραίτητες ανέσεις για καθημερινή χρήση.

Τιμή δεν έχουμε για το Jimco Reaper Luxury Pre-runner, καθώς ήταν παραγγελία. Οι δουλειές της Jimco σκαρφαλώνουν πάντως σε εξαψήφια νούμερα και αντίστοιχα πράγματα του παρελθόντος έχουν πουληθεί πάνω από 200.000 ευρώ…