Σε μια νέα «κατασκοπευτική», ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα διακρίνουμε την καινούργια Octavia Scout, η οποία διαθέτει στοιχεία crossover, όπως μεγαλύτερα πλαστικά προστατευτικά στους μπροστινούς προφυλακτήρες και στα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος, προστατευτικό κάλυμμα στο κάτω μπροστινό μέρος και ράγες οροφής.

Ως προς το σχεδιαστικό κομμάτι το μοντέλο θα στηριχθεί στην Combi έκδοση, ενώ θα εφοδιάζεται και με 4κίνηση, όπως το VW Passat Alltrack.

Επιπλέον, η Octavia Scout έκδοση θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος (+20 χλστ. σε σχέση με την Combi).

Σχετικά με το εσωτερικό της Octavia Scout δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με τη sedan έκδοση, όπως έχει συμβεί και στην προηγούμενη γενιά του μοντέλου.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι κινητήρες της Octavia, με πιο πιθανές επιλογές τον 1,8 λτ. TSI απόδοσης 180 ίππων και 250 Nm ροπής και του 2λιτρου diesel TDI που αποδίδει 150 ίππους και 320 Nm ροπής. Επιπλέον, όλα τα μοτέρ θα συνδυάζονται με κίνηση στον μπροστινό άξονα ή και στους 4 τροχούς.

Τέλος, περισσότερα στοιχεία αναμένεται να γίνουν γνωστά, όσο πλησιάζουμε στην επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου, που θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο του 2014, ενώ το λανσάρισμά του προβλέπεται να γίνει το 2ο εξάμηνο του έτους.

Παρακάτω βλέπετε την Octavia…

Πηγή: autotriti.gr