Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot πραγματοποίησε με επιτυχία το ετήσιο συνέδριο του δικτύου διανομέων της για το έτος 2019, στο Άμστερνταμ, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του νέου 208 και e-208. Η συγκεκριμένη παρουσίαση σηματοδότησε τη μετάβαση της μάρκας στην νέα φάση πλήρους εξηλεκτρισμού της γκάμας της, αρχής γενομένης με το αμιγώς ηλεκτρικό e-208, το οποίο διαθέτει 340 χλμ. αυτονομία.

Την ίδια στιγμή, η γαλλική μάρκα σημειώνει σταθερά ανοδική τροχιά πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, ενώ παρουσιάζει αυξητική τάση και το 2019, κατέχοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Στο συνέδριο παρευρέθη το σύνολο του πανελλαδικού δικτύου επίσημων διανομέων της, καθώς και τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Παρουσιάστηκαν οι δείκτες CSI της εταιρείας, με βάση τους οποίους η συνολική ικανοποίηση των πελατών της μάρκας ξεπερνά σε ποσοστό το 97%. Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα νέων τεχνολογιών και καινοτομίας, αλλά και η εναρμόνιση της μάρκας με τις νέες προδιαγραφές χαμηλών εκπομπών ρύπων, όπως αυτές ορίστηκαν από τη νέα ευρωπαϊκή οδηγία.

Νίκος Τσάδαρης