Το νέο Μini Clubman άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό και το υποδέχθηκε ως ένας σύγχρονος gentleman στο πρώτο Photo Exhibition, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή ένα αυτοκίνητο.

Την Τρίτη 15, Οκτωβρίου, προσκεκλημένοι από τους χώρους των τεχνών, της μόδας, της μουσικής και της ενημέρωσης, βρέθηκαν στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη για μία λαμπερή βραδιά εμπνευσμένη από ξεχωριστές καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Πιο αναλυτικά, η Mini ζήτησε από 6 διακεκριμένους Έλληνες φωτογράφους να αποτυπώσουν τα χαρακτηριστικά του μοντέλου στις φωτογραφίες τους και να εμπνευστούν από το βασικό μήνυμα του νέου Clubman, “Open More Doors”.

Έτσι, δημιουργήθηκαν 6 ξεχωριστές ιστορίες που παρουσίασαν όλες τις ανατρεπτικές πτυχές ενός πραγματικού gentleman από τους φωτογράφους – δημιουργούς, Κωνσταντίνο & Πέτρο Σοφικίτη, Νικόλα Μάστορα, Κώστα Σπαθή, Ηλία Τζόιδο, Παναγιώτη Κουτρουμπή και Άρη Κατσιγιάννη.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας παρουσιάστηκε μέσω μιας φωτογραφικής συλλογής, ενώ οι καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δική τους οπτική και να μοιραστούν με το κοινό την έμπνευσή τους.

Νίκος Τσάδαρης