Η Rolls Royce επιβεβαίωσε και επίσημα, μετά και την θετική ανταπόκριση που είχε η Wraith, ότι ετοιμάζεται για μια cabrio εκδοχή με ορίζοντα το 2015, όχι όμως και SUV παραλλαγή.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Rolls Royce Torsten Muller-Otvos, στα επόμενα πλάνα της εταιρείας είναι να δημιουργηθεί η ανοικτή εκδοχή της Wraith, γεγονός που φαίνεται, ότι θα αυξήσει περαιτέρω τις πωλήσεις, τη στιγμή που πουλά 3.000 μονάδες ετησίως και προσδοκά, χάρη στη νέα Wraith, να αυξηθούν σε 4.700.

Επιπλέον, η επιτυχία της Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, είναι αναμενόμενο να οδηγήσει σε μια παρόμοια έκδοση Drophead της Wraith, όχι όμως νωρίτερα από το 2015. Μια παραλλαγή που σίγουρα δεν θα δούμε, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, είναι ένα SUV Wraith.

Τέλος, ο Οtvos αποκάλυψε και μερικά από τα σχέδια της εταιρείας, για την επόμενη γενιά της Phantom, της ναυαρχίδας της Rolls Royce. Ανέφερε συγκεκριμένα, ότι ένα υβριδικό είναι μια βέβαιη επιλογή για τα οχήματα που κινούνται στα αστικά κέντρα των μεγαλουπόλεων της Ευρώπης, καθώς στο μέλλον ενδέχεται να επιβληθούν περιορισμοί στις καταναλώσεις των αυτοκινήτων. Γεγονός που εμπνέει την εταιρεία να δημιουργήσει το υβριδικό Phantom, αλλά όχι ένα εξολοκλήρου ηλεκτροκινούμενο.

Η επόμενη γενιά Phantom πάντως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2016.

Πηγή: autotriti.gr