ΑΑΔΕ: Αυτοκίνητα από 200 ευρώ βγαίνουν σε δημοπρασία

Δείτε τη λίστα


AUTO
11:55
17/04/2019
ΑΑΔΕ: Αυτοκίνητα από 200 ευρώ βγαίνουν σε δημοπρασία
5
loading

Σε δημοπρασία βγαίνουν συνολικά 55 οχήματα εκ των οποίων τα 8 φορτηγά και τα υπόλοιπα 47 αυτοκίνητα, σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), την Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 10 π.μ. θα διεξαχθεί στο Τελωνείο Κομοτηνής, προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, τα παρακάτω επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) και οχήματα για διάλυση, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στη διακήρυξη.

Πρόκειται για 55 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 8 είναι φορτηγά. Στη λίστα με τα αυτοκίνητα που εκποιούνται τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι παλιά με τιμές εκκίνησης μόλις 200 ευρώ.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από τη δημοπρασία, δηλαδή από 16-04-2019 έως και 22-04-2019, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. Διακηρύξεις αναρτώνται στον ιστότοπο www.aade.gr.

Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στην διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των νέων όρων πώλησης που ισχύουν, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr). Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή.

Ο διακανονισμός του υπολοίπου τιμήματος μετά την καταβολή του 20%, γίνεται εντός τριάντα ημερών από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της Δημοπρασίας. Τυχόν αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού και μόνο για δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες θα γίνονται δεκτές μόνο εντός των 30 αυτών ημερών.

Δείτε εδώ τη λίστα με τα οχήματα που δημοσίευσε η ΑΑΔΕ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Kritongr

  1000 € για όλα,

 2. avatar Δημήτρης β

  Επίσης ο καταναλωτής θα πρέπει να γνωρίζει για παράδειγμα τό BMW 325 ξεκινάει από 300€ αλλά σχεδόν κανένα δεν μένει στην αρχική τιμή και τό ποίο σημαντικό είναι τά έξοδα πινακίδων(820€ τέλη κυκλοφορίας-820€ φόρος που αντιστοιχεί στα κυβικά στο εκάστοτε τελωνείο+100€ ο εκτελωνιστής πού θα συντάξει τά έγγραφα, 75€ ταξινόμηση,45€κτεο, αυτά αποτελούν τά πάγια για την χαρτουρα, από εκεί και πέρα έχουμε καινούργια μπαταρία, λάστιχα και αναρτήσεις, γενικό σερβίς καί οποιαδήποτε σετ ιμάντα χρονισμού, βιολογικό καθαρισμό οποιαδήποτε,) σας αναλύω όλα αυτά γιατί πολύ ευνοϊκά περιγράφουν πάντα τά διαφορά σάιτ τις δημοπρασίες με αποτέλεσμα να χάνει ο κόσμος τόν χρόνο του χωρίς αποτέλεσμα.

 3. avatar Το πιο καινούργιο ειναι

  του 2003, τι να σου τεράστια ευκαιρία, ηθελα να ήξερα που τα έχουν τοσα χρόνια παρατημένα

 4. avatar Αλέξιος Γισλαμας

  Αυτά είναι αυτοκινητα τέλος ζωης.200 ευρώ αυτοκινητο δεν κάνει ούτε για σκραπ.Μην διαβάζω [...].Τετοιιοι τίτλοι είναι τίτλοι εντυπωσιασμού για να διαβάζουν οι αφελεις.Η δημοσιογραφία γενικά έχει πέσει πολύ χαμηλα και κάποιοι από εσάς προσπαθούν να την πάνε ακόμα πιο χαμηλά.Δεν ντρεποσαστε έχετε ξεπεράσει τον Τσίπρα στις [...].

 5. avatar arxontistomas

  Τι να το κάνει κάποιος το αυτοκίνητο; Είναι σαν να βάλει, μια ... αρκούδα μέσα στο σπίτι του! Γιατί, η εφορεία, όταν έχεις αυτοκίνητο, είναι σαν να έχεις μια ( γκόμενα ) πολυτελείας,που θα σου τρώει όλα τα λεφτά με τα τεκμήρια, και αφού δεν θα έχεις να πληρώσεις, θα σου πάρουν, όχι μόνο την ([...],) αλλά και το σπίτι... Γιαυτό να λείπει το...βύσσινο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει