Στις 200.000 φτάνουν οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του Prius όπου με τη νέα τεχνολογία HSD θα έχει παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου στην Γαλλία.

Το λανσάρισμα του Auris HSD – του πρώτου πλήρως υβριδικού συστήματος κίνησης στην κατηγορία C – ανοίγει το δρόμο για την εισαγωγή της τεχνολογίας HSD και σε άλλα mainstream μοντέλα της Toyota.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, το Future Toyota Compact Hybrid Concept κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2010. Το FT-CH, ένα κομψό «πακέτο» πόλης που δίνει έμφαση στην ποιότητα, την απλότητα και την προσιτή τιμή, αντιπροσωπεύει την πρώτη πρόταση πλήρως υβριδικού μοντέλου Toyota στη μικρομεσαία κατηγορία.

Υπογραμμίζοντας περαιτέρω την περιβαλλοντική υπεροχή της Toyota, το Prius Plug-in Hybrid προβάλλει τις δυνατότητες προσαρμογής της τεχνολογίας HSD σε διαφορετικές πηγές ισχύος. Εν όψει της προγραμματιζόμενης κυκλοφορίας στην παγκόσμια αγορά το 2010, 200 αυτοκίνητα Prius Plug-in Hybrid ήδη συμμετέχουν σε επιλεγμένα προγράμματα μίσθωσης σε όλη την Ευρώπη.