Ο Gingium, ένας Αμερικανός youtuber που ασχολείται με μετατροπές οχημάτων, είχε μια φαεινή ιδέα κατά τη διάρκεια ενός οδικού ταξιδιού που έκανε με φίλους του. Ένα μέλος της παρέας που οδηγούσε ένα Mazda MX-5 κατέληξε σε ένα χαντάκι και έπρεπε να το βγάλουν από εκεί, χάνοντας κάποιες ώρες.

Τα κατάφεραν, αλλά αυτή η εικόνα ήταν αρκετή για να του δώσει στον νεαρό μηχανικό την ιδέα του επόμενου project του. «Κι αν έφτιαχνα ένα MX-5 που να μπορούσε μόνο του να βγει από χαντάκι;», σκέφτηκε.

Λίγους μήνες αργότερα αγόρασε ένα MX-5 του 1993 και το μετέτρεψε σε RallyCar!

Το αυτοκίνητο «ψήλωσε» χάρη σε νέες αναρτήσεις, απέκτησε μεγαλύτερος τροχούς με λάστιχα για off-road οδήγηση, τοποθετήθηκαν προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος του, μεταλλικούς προφυλακτήρες, κλωβό ασφαλείας, προβολείς καθώς και διάφορα άλλα καλούδια που το έχουν μετατρέψει σε ένα εκτός δρόμου «θηριάκι» ικανό να αντέχει σε κακουχίες και να περνά χωρίς φόβο από κακοτράχαλα τερέν. Εσχάτως η απόδοση του κινητήρα αυξήθηκε χάρη στην τοποθέτηση υπετροφοδότη. Δείτε το βίντεο της μετατροπής…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.