Η πρώτη του επίσκεψη στη Laguna Seca στάθηκε αφορμή για μια βόλτα του Stefan Bradl στο φημισμένο από δεκάδες ταινίες δρόμο Lombard Street και στο Treasure Island του Σαν Φρανσίσκο.

Οδήγησε φυσικά τη Honda RC213V, σε ένα εντυπωσιακό event διοργανωμένο από τη Red Bull. Όλα έγιναν στα πλαίσια του διαφημιστικού για το Red Bull U.S. Grad Prix της Laguna Seca, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο γερμανός νεοφώτιστος των MotoGP πρόσφερε αγωνιστικό θέαμα στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, σουζάροντας τη Honda του στο Treasure Island, ενώ αμέσως μετά αναστάτωσε με το στριγκό ήχο του V4 τη γειτονιά της Lombard Street, στρίβοντας όπως περίπου μεθαύριο στην περίφημη «Corkscrew» της ιδιόρρυθμης και απαιτητικής αμερικάνικης πίστας.

Το ίδιο απόγευμα μαζί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας LCR, τον ιταλό πρώην αγωνιζόμενο Lucio Cecchinello, πήρε μέρος σε ανοιχτή συζήτηση που διοργανώθηκε στο πανεπιστήμιο Stanford, με θέμα «Η αποδοχή του κινδύνου στο κυνήγι της νίκης».

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στη διακινδύνευση και την προστασία από τον κίνδυνο, προβάλλοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις που χρησιμοποιούν οι αναβάτες και οι μοτοσυκλέτες προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα μηχανοκίνητο άθλημα με τόσο υψηλές ταχύτητες.

Δείτε φωτογραφίες και τα βίντεο με το Bradl σε δράση σε χαρακτηριστικά σημεία του «Frisco»: