Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες του νέου Toledo σε μορφή παραγωγής. Το νέο οικογενειακό μοντέλο της Seat δείχνει πλέον έτοιμο για παραγωγή και αναμένεται να αναστατώσει τη μικρομεσαία κατηγορία.

Είναι γεγονός ότι από τη γκάμα της Seat απουσιάζει ένα ολοκληρωμένο και προσιτό οικογενειακό μοντέλο, με δεδομένο ότι το μεσαίο σεντάν Exeo δεν είχε την εμπορική ανταπόκριση που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ισπανικής φίρμας.

Το νέο Toledo με το παραδοσιακό 4θυρο αμάξωμα δείχνει πως έχει όλα τα προσόντα να φέρει στη Seat οικογενειακό κοινό.

Μετά την πρωτότυπη εκδοχή του μοντέλου που είδαμε πριν από λίγο καιρό στην έκθεση της Γενεύης, τώρα διέρρευσαν στο διαδίκτυο εικόνες του μοντέλου όπως θα είναι σε μορφή παραγωγής.

Συνολικά το αυτοκίνητο δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με design που συνδυάζει δυναμισμό χωρίς ακρότητες αλλά και με σαφές οικογενειακό προφίλ.

Στο θέμα των κινητήρων, αν και τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, είναι λογικό πως η γκάμα του νέου Toledo θα περιλαμβάνει μοτέρ TSI από 1,2 έως και 1,4 λίτρα αλλά και πετρελαιοκινητήρες TDI από 1,6 λίτρα.

Το επίσημο ντεμπούτο του νέου 4θυρου Seat Toledo θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου στο Παρίσι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα στις ευρωπαϊκές αγορές εκτιμάται πως θα γίνει στα τέλη του 2012 ή στις αρχές του 2013.

Πηγή: autotriti.gr