Στην κορυφαία έκθεση ελαστικών που θα πραγματοποιηθεί στο Essen από 24 έως και 27 Μαΐου 2016, η Kenda θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα που έχει σχεδιάσει ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά, ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας, με σαφή προσανατολισμό στην κάλυψη των ευρωπαϊκών απαιτήσεων και προτύπων.

Στο επίκεντρο της προσοχής στο περίπτερο της φίρμας αναμένεται να βρεθεί το HP / UHP Emera A1summer, ένα ελαστικό που εντυπωσιάζει για τον εξαιρετικό χειρισμό που προσφέρει τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα, καθώς επίσης και για την εξαιρετική απόδοση πέδησης που διαθέτει.

Παράλληλα, η Kenda θα παρουσιάσει το Komendo Winter, ένα χειμερινό ελαστικό για ημιφορτηγά, αλλά και το χειμερινό ελαστικό Wintergen 2 για επιβατικά αυτοκίνητα.

Η νέα γενιά ελαστικών της Kenda, είναι απόρροια της ξεκάθαρης στρατηγικής της για προσφορά προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά με αδιαμφισβήτητη ποιότητα, καθώς η εταιρία αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστή ελαστικών, με πάνω από μισό αιώνα παρουσίας στις διεθνείς αγορές. Τα συγκεκριμένα ελαστικά αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, από την Θεοχαράκης Α.Ε.

Νίκος Τσάδαρης