Στα πλαίσια του επίσημου λανσαρίσματος του Fiat 500 στην Κίνα, η εταιρία ετοίμασε μία ειδική έκδοση με το όνομα «First Edition» η οποία έχει διακοσμηθεί από πέντε νέους Κινέζους σχεδιαστές και θα είναι διαθέσιμη σε 100 μόλις αριθμημένες μονάδες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τα 100 συλλεκτικά κομμάτια θα κληρωθούν ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προπαραγγείλει το μοντέλο και σε περίπτωση που οι νικητές το θελήσουν θα αντικαταστήσουν αυτό που παρήγγειλαν με ένα από αυτά.

H εν λόγω έκδοση διατίθεται σε λευκό περλέ χρώμα ενώ στο εσωτερικό του είναι επενδυμένο με κόκκινο δέρμα και ένα ειδικό σήμα στην κολώνα της πόρτας. Το Fiat 500 «First Edition» θα εφοδιάζεται με τον βενζινοκινητήρα MultiAir 1.4 λίτρων απόδοσης 101 ίππων και θα συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στα σχέδια της Fiat την επόμενη χρονιά είναι το λανσάρισμα του 500C και του 500 by Gucci ενώ αναμένεται να παρουσιάσει και ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Κίνα και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της Changsha.

Πηγή: autotriti.gr