Υλικά
- 120 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 1 1/2 κ. σ. φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1/4 φλ. τσαγιού αποξηραμένα κράνμπερι, ψιλοκομμένα
- 1/2 φλ. τσαγιού ολόκληρα πεκάν
Εκτέλεση
- Ψήστε τους ξηρούς καρπούς στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 8 λεπτά.
- Αφαιρέστε τα πεκάν και ψιλοκόψτε τα όταν κρυώσουν αρκετά ώστε να μπορείτε να τα χειριστείτε. Αφήστε τα στην άκρη.
- Ανακατέψτε τα αποξηραμένα φρούτα, τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά και τα πεκάν σε ένα ρηχό μπολ. Αφήστε τα στην άκρη.
- Χτυπήστε το τυρί κρέμα, το κατσικίσιο τυρί και τη μαύρη ζάχαρη σε ένα μίξερ.
- Τοποθετήστε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Αυτή η διαδικασία θα σταθεροποιήσει το τυρί και θα σας επιτρέψει να τυλίξετε εύκολα τις μπάλες τυριού.
- Αδειάστε περίπου 30 γρ. γέμισης στην παλάμη των χεριών σας και κυλήστε την σε μια στρογγυλή μπάλα. Επαναλάβετε με την υπόλοιπη γέμιση τυριού.
- Κυλήστε τις μπάλες τυριού στο μείγμα μυρωδικών μέχρι να καλυφθούν πλήρως. Παγώστε μέχρι να σερβίρετε.